Alat vibrator penis jinis diwasa
  • Alat vibrator penis jinis diwasaAlat vibrator penis jinis diwasa
  • Alat vibrator penis jinis diwasaAlat vibrator penis jinis diwasa
  • Alat vibrator penis jinis diwasaAlat vibrator penis jinis diwasa
  • Alat vibrator penis jinis diwasaAlat vibrator penis jinis diwasa
  • Alat vibrator penis jinis diwasaAlat vibrator penis jinis diwasa
  • Alat vibrator penis jinis diwasaAlat vibrator penis jinis diwasa

Alat vibrator penis jinis diwasa

Yen sampeyan pengin pengalaman sing edan, ora ana tandhingane, telusuran bakal rampung! Introduksi anggota paling anyar saka seri Kokolai! Gerakane kanthi cara sing beda tinimbang rotasi, geter utawa dorongan liyane ing jalur produksi. piye iki Amarga nalika pungkasan sampeyan ndeleng prekara sing bisa nindakake telung prekara kasebut bebarengan! ?

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Alat vibrator penis jinis diwasa

1.Pambuka Produk

Vibrator penis diwasa, bolongan iki dhuwure 9 inci lan bisa dipasang dawa 7 inci
Desain sing apik: Zakar simulasi sing realistis, glans sing jelas, pembuluh getih kenthel, tekstur ing sekitar batang, testikel rasane enak, dildo realistis njelajah awak lan awak sampeyan, kaya alat kelamin pria asli, kanthi efektif bisa ngrangsang titik-titik wanita lan prostat pria orgasme luwih cepet lan tahan suwe. Kulit alus lan bentuk lan dildo sing realistis iki cocog kanggo pamula.
Vibrator penis diwasa Iki dildo Dong nyata sing bermutu, nyenengake, lan teknologi dildo lapisan kaping pindho lan perhatian rinci banget. Tekstur para meridian sing mirip karo pria sejati, motor sing kuat nggawe simulasi pamompa wong asli sing cepet, lan kekuwatan sing kuat nyampur rasa karo oyot.
Alat vibrator penis jinis diwasa is an excellent sex toy for men, women and couples due to its soft surface, hard core and irritating small pieces.
Lali babagan tugas saben dinane, sampeyan bisa nggunakake dildo kanthi gampang sing bisa dipercaya.

Zakar simulasi nyata silikon

2.Product Parameter (Specification)

Materi produk

Resin Cairan berkualitas tinggi

Jaminan Kualitas

Kita bisa menehi sertifikasi sing relevan

Werna 

Kita duwe macem-macem warna kanggo kustomisasi

MOQ

200-600 pcs

custom made

Kita minangka pabrik produksi sing bisa nyedhiyakake OEM / ODM

Ketentuan Pembayaran

Kita nampa bank transfer. Western Union, PayPal lan jaminan perdagangan

Cara ngisi daya

Ngisi daya pinhole USB

Umur batere

Bisa mlaku terus suwene 3 jam

Anti banyu

Urip anti banyu

Merek

OOHOO


Hot Tags: Alat vibrator penis seks dewasa, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Grosir, Khusus, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.